Muut palvelut ja kriisineuvonta

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan Uusyrityskeskus FIRMAXI

Pehr-Göran Kåla
Ristirannankatu 1
67100 Kokkola
Puh. +358 400 667 604
Fax +358 6 822 5545
Email: pehr-goran.kala@firmaxi.fi

Työvoimatoimisto www.mol.fi
Työvoimatoimistot tarjoavat monipuolista palvelua työnhakijalle ja työntarjoajalle sekä neuvontaa työsuhdeasioissa, koulutuksissa ja yrittämisessä (starttiraha).

Henkilöstön koulutukset www.mol.fi
RekryKoulutus – kun yrityksen tarpeisiin ei löydy ammattitaitoisia työntekijöitä, eikä lähiaikoina valmistu tarvittavia osaajia muusta koulutuksesta
TäsmäKoulutus – yrityksen ja sen henkilöstön tarpeisiin räätälöity ammatillinen perus- tai lisäkoulutus
MuutosKoulutus – työnantaja voi auttaa taloudellisesta tai tuotannollisesta syystä irtisanottuja työntekijöitään löytämään uuden ammatin tai työpaikan

Työnantajan palveluja www.mol.fi
Muutosturva, henkilöstön vähentäminen, lomauttaminen – Työvoimatoimisto neuvoo yrityksiä henkilöstön vähentämiseen liittyvissä tilanteissa. Työvoimatoimisto tarjoaa yrityksille myös apua koulutuksen järjestämiseen sekä valmennusta irtisanottujen töihin pääsyn tueksi.

Pohjanmaan Kauppakamari
Järjestää alueellista ja ajankohtaista koulutusta jonka ansiosta yritysten henkilöstö pysyy ajan tasalla yhä muuttuvassa toimintaympäristössä. Kauppakamari järjestää myös seminaareja jotka ovat oivallisia tilaisuuksia verkostoitua alueen muiden toimijoiden kautta.
Lisätietoja www.ostro.chamber.fi

Suomen yrittäjät www.yrittajat.fi
Suomen yrittäjien sivuille on koottu monipuoliset palvelut, jotka on suunnattu yrittäjille ja osa palveluista on tarjolla yrittäjäjärjestön jäsenille.

Varautumistoimenpiteitä heikkenevässä taloustilanteessa (jäsenille) Linkki
Yhteenveto eri toimenpiteistä, jotka yritysten on hyvä tietää talouden tilanteen muuttuessa. Tästä materiaalista löydät tarkemmin tietoa mm. luottotiedoista, pankkien luottosopimuksista, saatavien perinnästä ym.
Jäsenmateriaalin lukeminen edellyttää Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyyttä. Jäsennumeron löydät joko jäsenkortistasi tai jäsenlehtien osoitelipukkeesta. Materiaalin saa käyttöönsä kirjautumalla sisään palveluun.

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry www.kpyrittajat.fi
Paikallisen yrittäjäjärjestön kautta järjestön jäsenillä on hyödynnettävissä laajat palvelut mm. palkkataulukot, työsuhdeasiat- ja lomakkeet, lakineuvonta ym.

Vapaaehtoinen velkasaneeraustyöryhmä
Keski-Pohjanmaan yrittäjien asiantuntijoista koottu vapaaehtoinen velkasaneeraustyöryhmä arvioi yrityksen sekä toiminnallista että taloudellista jatkuvuutta. Jäsenyrittäjälle palvelu on maksuton, erikseen sovitut jatko toimeksiannot ovat maksullisia. Palvelu on tarkoitettu yrityksille, joilla on taloudellisia mahdollisuuksia edelleen jatkaa toimintaa. Lisätietoja yrittäjäjärjestön toimistosta.

Kriisiyritysten muutoksenhallinta www.tmafinland.fi
Turn Around ry on taloudellisissa murrosvaiheissa olevien yritysten liiketoiminnan kehittämiseen ja muutoksenhallintaan erikoistuneiden ammattilaisten yhteenliittymä.

Luottotiedot www.asiakastieto.fi
Tietoa yritysten taloudellisesta tilanteesta on saatavissa mm. Asiakastiedon kautta.

Konkurssi www.konkurssiasiamies.fi
Konkurssiasiamies on konkurssipesien hallinnon valvontaa harjoittava itsenäinen erityisviranomainen, joka toimii hallinnollisesti oikeusministeriön yhteydessä. Konkurssiasiamiehen toimistolla on toimipisteet Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Kokkolan seutukunnassa konkurssineuvontaa on saatavissa lakiasiaintoimistojen kautta.

Print Friendly